58ste Bijen- & Natuurmarkt Utrechtse Heuvelrug - Nieuwe opzet

Zaterdag 13 april van 10:00 tot 17:00 uur


Dit jaar heeft de Bijenvereniging Driebergen-Doorn ervoor gekozen een nieuwe weg in te slaan met de jaarlijkse Bijenmarkt.

 

De belangrijkste verandering is de locatie waar de markt gehouden zal worden. Dit jaar is dat het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn. Deze unieke locatie gebruiken wij zelf al jaren met veel succes voor de Groei & Bloei Natuurmarkt. Daarom zijn we blij dat ook de Bijenvereniging tot overeenstemming is gekomen met het bestuur van dit prachtige bomenpark. Bijzonder voor deze dag is dat er géén entree geheven wordt voor de bezoekers van de Bijenmarkt. Het Bomenmuseum stelt deze dag het park open zodat veel nieuwe mensen kennis kunnen maken met dit bijzondere plekje in Doorn. 

Door gezamenlijk naar buiten te treden voor de promotie van deze dag verwachten we vele bezoekers.

 

Thema van de markt

De markt blijft boven alles een Bijenmarkt. Maar gezien de reacties van bezoekers en standhouders van eerdere markten is ervoor gekozen het thema iets breder te trekken: 'Duurzaamheid & Biodiversiteit'. En dan met name gericht op het verbeteren van de leefomgeving voor bijen. Zowel in brede zin als in eigen tuin. 

We zijn dan ook vooral op zoek naar standhouders die daar iets aan toe te voegen hebben.

 

Het aanbod

Belangrijk op deze markt is natuurlijk de verkoop van imkermaterialen. Daarnaast is er ruimte voor aanbod van honing en andere bijenproducten. Maar ook standhouders met (regionale) natuurproducten, biologische producten, planten, kruiden en handgemaakte creaties van natuurlijke materialen, zijn van harte welkom. Dat geldt ook voor natuurorganisaties en andere non-profit instellingen die de bezoekers van deze markt willen informeren over alles rondom de natuur.

 

Twijfels of uw aanbod aansluit bij deze markt? Stuur dan even een mail of bel ons voor meer informatie.

 

Verdere bijzonderheden

De markt wordt gehouden op zaterdag 13 april van 10:00 tot 17:00 uur. Dat is langer dan voorgaande jaren. Dit heeft alles te maken met de logistiek in het park en de ervaring die er is met de gang van de bezoekers op andere markten op deze locatie. 

Gezien de grote bomen die in dit park te vinden zijn is er een maximale afmeting voor auto's die het park in kunnen om bij de kraam te komen. Personenvervoer (met aanhanger) en busjes is geen enkel probleem. Echter grotere wagens kunnen problemen geven. Vragen hierover? Neem dan even contact met ons op.

 

Prijzen 

Kraam 4 meter € 30,00 
Grondplaats 4 meter      € 20,00 

 

U kunt zich hier aanmelden voor deze markt.

Indien u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u contact met ons opnemen via info@eventerviceplus.nl