59ste Bijen- & Natuurmarkt Utrechtse Heuvelrug 

Zaterdag 10 april 2021 van 10:00 tot 17:00 uur

 

Thema van de markt

De markt is boven alles een Bijenmarkt. Maar gezien de reacties van bezoekers en standhouders van eerdere markten is ervoor gekozen het thema iets breder te trekken: 'Duurzaamheid & Biodiversiteit'. En dan met name gericht op het verbeteren van de leefomgeving voor bijen. Zowel in brede zin als in eigen tuin. 

We zijn dan ook vooral op zoek naar standhouders die daar iets aan toe te voegen hebben.

 

Het aanbod

Belangrijk op deze markt is natuurlijk de verkoop van imkermaterialen. Daarnaast is er ruimte voor aanbod van honing en andere bijenproducten. Maar ook standhouders met (regionale) natuurproducten, biologische producten, planten, kruiden en handgemaakte creaties van natuurlijke materialen, zijn van harte welkom. Dat geldt ook voor natuurorganisaties en andere non-profit instellingen die de bezoekers van deze markt willen informeren over alles rondom de natuur.

 

Twijfels of uw aanbod aansluit bij deze markt? Stuur dan even een mail of bel ons voor meer informatie.

 

Verdere bijzonderheden

De markt wordt gehouden op zaterdag 10 april van 10:00 tot 17:00 uur. Locatie is net als vorig jaar het prachtige Bomenmuseum in Doorn. 

Gezien de grote bomen die in dit park te vinden zijn is er een maximale afmeting voor auto's die het park in kunnen om bij de kraam te komen. Personenvervoer (met aanhanger) en busjes is geen enkel probleem. Echter grotere wagens kunnen problemen geven. Vragen hierover? Neem dan even contact met ons op.

 

Prijzen* 

Kraam 4 meter € 30,00 
Grondplaats 4 meter      € 20,00 

*De Bijenhoudersvereniging is vrijgesteld van btw.

 

 

U kunt zich hier aanmelden voor deze markt.